Voedselintolerantie kat en Hyndolac capsules

Voedselintolerantie katAls er één huisdier is dat ons goed aanvoelt, dan is het wel de kat. Deze dieren hebben de gave om precies op die momenten dat we troost en steun nodig hebben lekker bij ons te komen voor wat aandacht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat katten nog steeds tot de meest populaire huisdieren van ons land behoren. Als je een kat hebt, dan zorg je vanzelfsprekend goed voor dit lieve dier. Goed zorgen voor je kat betekent meer dan op zijn tijd eten en drinken geven. Het betekent ook dat je het beestje liefde en aandacht geeft.

Aandacht geven is een breed begrip en hieronder vallen tal van zaken. Wat er zeker onder valt is goede zorg als het met jouw kat niet goed lijkt te gaan of als deze ziek is. Er zijn echter van die kwalen waarbij het even duurt voordat de juiste diagnose is gesteld. Voedselintolerantie kat is hier een goed voorbeeld van. Als jouw kat last heeft van voedselintolerantie kat, dan betekent dit dat jouw kat niet in staat is om bepaalde bestanddelen uit zijn voeding zelf te verteren. Dat dit klachten geeft zal je niet verbazen. Het vervelende is alleen dat de klachten die voortkomen uit voedselintolerantie kat zich niet direct openbaren. Dit in tegenstelling tot een voedselallergie, waarbij dit wel het geval is.

voedselintolerantie kat– de oplossing

Klachten die optreden bij voedselintolerantie kat zijn vaak klachten die te maken hebben met de maag, het maag-darmkanaal en de darmflora. Er zijn tal van medicijnen op de markt om deze klachten te bestrijden of te verlichten. Dit zijn uiteraard chemische middelen en dit wil je lang niet altijd jouw kat toedienen. Een natuurlijke ondersteuning bij klachten van voedselintolerantie kat zijn Hyndolac® capsules. Hyndolac® capsules zijn capsules gevuld met paardenmelk. Paardenmelk heeft een aantal gunstige eigenschappen, te weten:

  • Laag vetgehalte, hierdoor beter verdraagbaar
  • Rijk aan energie, ijzer, vitaminen en mineralen
  • Draagt bij aan een goed afweersysteem
  • Ondersteunt een goede spijsvertering
  • Draagt bij aan een gezonde darmflora

Door jouw kat bij voedselintolerantie kat Hyndolac® capsules te geven help je de klachten die jouw kat heeft te verlichten. Daarnaast profiteert jouw kat van al het andere goeds dat paardenmelk te bieden heeft. Je kunt Hyndolac® capsules op verschillende manieren toedienen. Je kunt ze bijvoorbeeld openbreken en dan over het eten van jouw kat sprenkelen. Dit maakt deze capsules makkelijk in gebruik en vergelijk dat maar eens met een kat een pilletje geven. Een laatste voordeel van deze capsules met paardenmelk is dat katten ze ook nog eens gewoon heel lekker vinden. En zeg nou zelf… als jouw kat last heeft van voedselintolerantie kat, dan mag je hem toch best een beetje extra verwennen?