Hyndolac voor dieren

 

Hyndolac® kan worden ingezet als ondersteuning bij:

Hyndolac® is speciaal ontwikkeld voor dieren, waar het gebruik en de dosering op afgestemd zijn. Hyndolac® producten worden op de markt gebracht door Hyndolac Pharma en zijn in de praktijk getest en ontwikkeld door dierenarts Drs.ing. M. Feenstra van Dierenkliniek Nijlân.

Hyndolac® heeft, tot op zekere hoogte een genezende werking en zorgt voor een optimale darmflora, waardoor dieren minder snel beïnvloed worden door virussen en bacteriën, omdat het immuunsysteem geoptimaliseerd wordt.

Hyndolac® kan preventief gegeven, vooral aan kittens of puppies vanaf 3 weken of aan moederloze pupsen kittens meteen na de geboorte (vermengd met de pup of kittenmelk), maar kan ook ingeschakeld worden tijdens diverse aandoeningen, zodat het dier sneller en beter herstelt.

Hyndolac® is een voedingssupplement voor de hond en kat, wat genezende effecten kan hebben, welke per individu kunnen verschillen.

 

Gebruiksaanwijzing

 

Inhoud

Lyophilisated Canterinus Lac Pulvis (530 mg per capsule)


Houdbaarheid en chargenummer

Zie rand strip capsules.


Bewaren

In de originele verpakking, op een droge plaats, niét boven 25 °C.

Eigenschappen

Hyndolac® is speciaal ontwikkeld voor dieren, waar het gebruik en de dosering op afgestemd zijn.Hyndolac kan op diverse manieren gegeven worden


  • Open de capsule en strooi het over vers vlees of blikvoer. Geef dit aan uw kat of hond.
  • Open de capsule en strooi dit in een schaaltje. Voeg wat lauwwarm water toe en vermeng dit. Laat de kat of hond het opdrinken.

  • Open de capsule en strooi het in bijvoorbeeld een eierdopje. Voeg een beetje lauwwarm water toe en vermeng de poeder in het water. Zuig het op in een spuitje en dien het de kat of hond toe. De meeste katten en honden vinden Hyndolac een tractatie!

  • Vaak vindt uw hond de Hyndolac capsule lekker en kan het als een ‘gezond snoepje’ worden gegeven. De eerste keer even de inhoud van de capsule laten proeven, zodat uw hond ontdekt hoe lekker het is. Daarna kan de capsule zo aan uw hond worden gegeven.NB. Gebruik geen koud water om de Hyndolac op te lossen, Hyndolac lost niet op in koud water. Gebruik ook geen heet water, dan worden alle werkzame stoffen geneutraliseerd en heeft Hyndolac geen werking meer. Hyndolac dient uitsluitend in lauwwarm water opgelost te worden.Dosering en hoe te gebruiken

Zie verpakking