paardenmelk leverNet zoals het menselijk lichaam is ook het lijf van jouw hond of kat een complex systeem. Alle organen staan in nauwe verbinding met elkaar, waarbij bloed de grote transporteur is. In dit geval transporteur van voedingstoffen en bouwstoffen, maar zeker ook van afvalstoffen. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. En als je goed voor jezelf zorgt, dan zorg je natuurlijk ook goed voor jouw hond of kat.

Honden en katten kunnen zelf minder goed aangeven als zij zich niet prettig voelen. Uiteraard merk je wel dat een dier zich niet fijn voelt, maar het is soms erg lastig om precies de vinger op de zere plek te leggen. Afwijkend gedrag, bijvoorbeeld lusteloosheid, is vaak een eerste graadmeter dat er iets aan de hand is. Veel van de klachten die honden en katten hebben zijn terug te voeren naar de darmflora. Een goed werkende darmflora is essentieel voor honden en katten om zich fit en vitaal te voelen. Het zijn inderdaad soms net mensen.

Wanneer de darmflora van honden en katten niet langer in balans is, dan heeft dit direct gevolgen voor de lever. De lever is een belangrijk orgaan, want het is de lever die afvalstoffen uit het bloed haalt en deze via de nieren het lichaam uitstuurt. Wanneer de darmflora niet optimaal zijn werk kan doen, dan komen er meer afvalstoffen in het bloed terecht dan normaal. Dit betekent dat de lever extra hard moet werken om deze grote hoeveelheid afvalstoffen aan te kunnen. Overbelasting van de lever ligt op de loer, met alle gevolgen van dien.

Gelukkig is er een adequaat middel dat de reinigende werking van de lever ondersteunt. Nee, geen chemische pilletjes of drankjes, maar een 100% natuurlijk product. We hebben het in dit geval over paardenmelk. Paardenmelk heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Dit komt onder andere omdat paardenmelk erg rijk is aan vitaminen en mineralen. Het is bewezen dat paardenmelk een zeer gunstige uitwerking heeft op de darmflora. Bovendien draagt het bij aan de reinigende werking van de lever. Bovendien is paardenmelk ook goed voor de vacht en nagels van honden en katten. De vacht glanst mooier en de nagels zijn sterker wanneer je jouw hond of kat regelmatig paardenmelk voorschotelt.

Paardenmelk is verkrijgbaar in capsulevorm en is gemakkelijk te bestellen in de webshop van Hyndolac®. Hyndolac® paardenmelkcapsules zijn een ware traktatie voor honden en katten. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Aan de ene kant help je jouw trouwe maatje qua gezondheid en aan de andere kant verwen je het dier ook nog eens met iets lekkers. Voor een ideale ondersteuning van onder andere de lever en de darmflora raden we je aan om jouw hond of kat dagelijks één à twee Hyndolac® paardenmelkcapsules te geven.

Bestel vandaag nog in de webwinkel, dan heb je jouw paardenmelkcapsules de volgende (werk)dag al in huis!