hooikoortsAls je geen last hebt van hooikoorts, dan is het moeilijk om je een beeld te vormen van de klachten die hierbij horen. Hoe erg zijn immers nu eenmaal een verstopte neus en tranende ogen? En daarnaast, er zijn toch pillen, oogdruppels en neussprays die deze klachten kunnen verhelpen of verlichten? Hooikoorts is vervelender dan je denkt. Het is vrijwel altijd aanwezig en daardoor wordt je dagelijks geconfronteerd met deze vervelende klachten. Uiteraard zijn er periodes van het jaar waarin je minder last hebt van deze allergische aandoening. Verder hangt het ervan af voor welke “pollen” je precies allergisch bent.

Er zijn nogal wat producten op de markt die je kunt gebruiken als je last hebt van hooikoorts. De eerder genoemde oogdruppels en neussprays zijn hiervan wellicht de meest bekende voorbeelden. Een goede gezondheid wil zeker niet zeggen dat je geen hooikoorts krijgt of kunt hebben. Een goede weerstand opbouwen is in het geval van deze allergische aandoening een absolute aanrader. Goede weerstand zorgt er immers voor dat je net wat minder vatbaar bent voor de typische klachten van hooikoorts. Goede weerstand geeft pollen in de lucht gewoon minder kans om hun schadelijke werk te doen. Een product dat je helpt bij het opbouwen van een goede weerstand is paardenmelk.

Paardenmelk bij hooikoorts, ook voor mensen!

Paardenmelk heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Ten onrechte gaan veel mensen er vanuit dat paardenmelk alleen effectief is bij dieren. Huisdieren als honden en katten hebben bij veel klachten en aandoeningen zeker baat bij paardenmelk. Maar waarom zou dit dan niet het geval zijn bij ons mensen?

Paardenmelk is onder andere rijk aan vitaminen, ijzer en mineralen. Het is rijk aan eiwitten en bevat weinig vet. Hierdoor is paardenmelk licht verteerbaar en wordt het snel door het lichaam opgenomen. De darmflora vaart er wel bij en zoals je vast wel weet is een goede darmflora de basis van een goede weerstand. En deze goede weerstand is precies wat je nodig hebt om pollen minder kans te geven. Hyndolac® heeft een aantal producten op basis van paardenmelk die je wat dit betreft zeker eens zou moeten proberen. Deze producten zijn:

Hooikoorts gaat soms gepaard met eczeem. Paardenmelk heeft een gunstige uitwerking op de huid. Het herstelt en hydrateert de huid en doet dit op een natuurlijke wijze. Hooikoorts kan door het gebruik van bijvoorbeeld paardenmelkcapsules niet worden voorkomen of genezen. Wel geeft het pollen minder kans en helpt het de klachten verlichten.

Bestellen van deze producten doe je snel en eenvoudig online. Je hebt jouw bestelling snel in huis en dat is in het geval van hooikoorts uiteraard wel zo prettig.