afweersysteemHuisdieren als honden en katten zijn soms toch echt net mensen. Ook honden en katten kunnen namelijk zomaar uit het niets zich niet lekker voelen en zich een beetje hangerig gedragen. Precies, misselijk en griep komt ook bij honden en katten voor. Als jouw hond en kat hier een keer door wordt getroffen is dit op zich natuurlijk helemaal niet erg. Maar, toegegeven, het is niet leuk om te zien dat jouw trouwe maatje zich niet lekker voelt en dat je eigenlijk vrij weinig voor ‘m kunt doen. Het komt in deze gevallen voornamelijk even op het dier zelf aan en moet gewoon even uitzieken.

Net zoals bij ons mensen het geval is, kan ook het immuunsysteem van jouw kat of hond wel eens verzwakt zijn. Dit is het moment waarop virussen en andere ongewenste ziekteveroorzakers een aanval op dit afweersysteem doen, in de hoop succes te hebben. Het is dan ook belangrijk om er voor te zorgen dat je het afweersysteem van jouw huisdier in een goede conditie houdt. Immers, hoe sterker het immuunsysteem, hoe minder vatbaar voor ziekten en kwalen. Er zijn tal van middelen verkrijgbaar die het afweersysteem van jouw hond of kat ondersteunen.

Maar…….! Wees je er wel van bewust dat veel van deze middelen chemische ingrediënten bevatten, waarvan lang niet altijd is aangetoond dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven. Het zal niet de eerste keer zijn dat een hond of kat juist ziek wordt nadat het een bepaald middel of vitaminepreparaat heeft gekregen dat er juist voor moest zorgen dat dit niet zou gebeuren. Met andere woorden, je bereikt precies datgene dat je juist niet wilde bereiken…..een zieke hond of kat.

Afweersysteem en paardenmelk

Het beste is om te kiezen voor een product dat het immuunsysteem op een natuurlijke wijze ondersteunt. Een volledig natuurlijk product dat deze eigenschappen van nature in zich heeft is paardenmelk. Paardenmelk is een bron van vitaminen en is rijk aan mineralen en spoorelementen. Het heeft een relatief laag vetgehalte en wordt hierdoor snel en gemakkelijk door zowel mens als dier opgenomen. Wat een bijkomend voordeel van paardenmelk is, dat is dat honden en katten er ook nog eens dol op zijn. Dus geef je ze paardenmelk, dan ondersteun je niet alleen het immuunsysteem van jouw huisdier, maar verwen je ze ook nog eens!

Tsja, maar hoe kom je nu aan paardenmelk? De vraag is moeilijker dan het antwoord, want paardenmelk koop je gewoon in capsulevorm via internet. Jouw leverancier is Hyndolac.nl, waar je zowel Hyndolac® capsules voor honden als Hyndolac® capsules voor katten kunt kopen. Naast deze Hyndolac® producten is er ook nog Hyndolac® crème verkrijgbaar. Deze helpt bij onder andere “hotspots” en andere huidaandoeningen. Bijwerkingen? Nee, daar zal jouw hond of kat geen last van hebben en daarmee zijn de producten van Hyndolac® dus ook nog eens heel veilig te gebruiken.

Probeer het maar eens, jouw hond of kat zal je dankbaar zijn!