darmfloraVeel klachten die wij mensen hebben komen ook bij onze huisdieren voor. De meest voorkomende huisdieren in Nederland zijn nog steeds met grote voorsprongen katten en honden. Het is erg vervelend als je jouw trouwe maatje last ziet hebben van bijvoorbeeld maag en darmen. Je weet immers precies hoe vervelend, lastig en pijnlijk dit kan zijn. Jouw huisdier is altijd afhankelijk van jouw hulp bij klachten als deze en natuurlijk laat je het arme dier niet aan zijn lot over. Vaak is het eerste wat je doet een bezoek brengen aan de dierenarts. Logisch, want je wil niet zelf het wiel uitvinden als het om jouw dierbare huisdier gaat. Je moet er toch niet aan denken dat je op de verkeerde manier reageert op de klachten van jouw hond of kat en de klachten hierdoor alleen maar verergeren.

Gelukkig blijken de meeste klachten in de praktijk reuze mee te vallen. Dit is vaak ook het geval bij maag -of darmklachten van jouw huisdier. Ze kunnen bijvoorbeeld een kleine voedselvergiftiging hebben opgelopen of kampen met een niet al te ernstige infectie. In de meeste gevallen zal er een korte (antibiotica) kuur worden voorgeschreven en in een mum van tijd zie je jouw trouwe vriend opknappen. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om door te gaan op de oude voet. Je loopt hierbij echter altijd de kans dat de klachten zich herhalen. Deze komen immers toch ergens vandaan?

Darmflora bevorderen

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt dan ook zeker in gevallen waarbij maag en darmen zijn betrokken. Je kunt de darmen en darmflora van jouw hond of kat op een heel eenvoudige manier een extra boost geven. Nee, geen gedoe met chemische drankjes, maar gewoon door middel van een natuurproduct als paardenmelk. Paardenmelk heeft namelijk een aantal heel gunstige eigenschappen en één van deze eigenschappen is dat het de darmflora en een goede werking van de darmen bevordert en ondersteunt. Daarnaast verwen je jouw hond of kat ook nog eens door ze paardenmelk te geven, want voor de meeste honden en katten is dit een ware traktatie.

Of jouw hond of kat nu wel of geen maag -of darmklachten heeft, paardenmelk is altijd goed voor ze. Hyndolac ® brengt verschillende producten op basis van paardenmelk op de markt. Zo zijn er paardenmelk capsules speciaal voor honden en speciaal voor katten die helpen de darmflora en de darmen te ondersteunen. Ook kun je kiezen voor Hyndolac ® Omega 3/6 olie als voedingssupplement. Beide zijn online te koop en voordeliger dan u denkt. Bestel vandaag nog en help maag -en darmklachten bij uw hond of kat voorkomen!