HartWe leven in een wereld waarin gezondheid een actueel en veel besproken thema is. We lijken ons meer dan ooit te beseffen dat een goede gezondheid en een goede conditie geen vanzelfsprekendheid zijn. De personal trainer is anno nu één van de meest gewilde personen en ook letten we op wat we eten en drinken. Vers voert de boventoon en op deze manier hopen we gezond oud te worden.

Desondanks lopen we allemaal nog steeds het risico om (ernstig) ziek te worden. Ook de medische wetenschap, hoe ver deze ook gevorderd is, biedt geen garanties tegen bijvoorbeeld hart -en vaatziekten. En laat nu juist deze aandoeningen nog steeds zeer vaak voorkomen. Jong of oud, in goede conditie of niet, iedereen kan hierdoor getroffen worden. Uiteraard draagt een gezonde levensstijl er zeker aan bij om de kans op bijvoorbeeld een hartaanval zo klein mogelijk te maken.

Je kunt jouw lichaam op een natuurlijke manier extra ondersteunen en wel door middel van paardenmelk. Er zijn allerlei drankjes en middeltjes verkrijgbaar die goed zijn voor het hart en de bloedvaten. Maar er gaat uiteraard niets boven puur natuur en dan blijft er nauwelijks nog iets over. Behalve paardenmelk dan, want dat is nog echt een natuurproduct pur sang. Paardenmelk is bijzonder rijk aan ijzer, vitaminen (o.a. A, B, B2 en B12), is vetarm en de in paardenmelk aanwezige eiwitten bestaan voor een groot deel uit zogenaamde “afweereiwitten”. Verder voorziet paardenmelk u van energie en dit alles samen heeft een gunstige invloed op uw hart en op uw bloedvaten. Andere voordelen van paardenmelk zijn:

  • Goede vervanging van koemelk (voor mensen met koemelkallergie)
  • Goed voor maag en darmflora
  • Goed voor huid en haar
  • Helpt bij het opbouwen en behouden van een goede weerstand
  • Paardenmelk is licht verteerbaar

In onze webshop vindt u paardenmelkcapsules van Hyndolac ®. Dagelijks één tot maximaal drie paardenmelkcapsules nemen past in een gezonde levensstijl en in een verantwoord voedingspatroon. Deze capsules van Hyndolac® zijn gevriesdroogd en verpakt in een doosje van 60 stuks. In het geval van huidproblemen kiest u voor de Hyndolac ® crème.

Paardenmelk kan rekenen op een toenemende populariteit. U weet nu waarom, dus bestel vandaag nog uw Hyndolac ® paardenmelkcapsules en geef uw lichaam die extra natuurlijke ondersteuning die het nodig heeft!