maag nier blaas functieHuisdieren zijn tot op zekere hoogte kwetsbare dieren. Ze zijn namelijk volledig afhankelijk van jouw goede zorgen. Dit gaat vanzelfsprekend veel verder dan alleen eten en drinken geven en regelmatig een ommetje maken. Dit laatste geldt dan voornamelijk voor de hond, hoewel je ook steeds vaker ziet dat mensen hun kat uitlaten. Onder goede zorg voor huisdieren verstaan we ook dat je jouw hond of kat goed in de gaten houdt qua gezondheid en gedrag. Zit het beestje lekker in zijn vel? Heeft het dier voldoende energie? Is zijn vacht mooi vol en glanst deze zoals het hoort? Wordt er genoeg gegeten en gedronken en hoe gaat het met de ontlasting van het huisdier in kwestie?

Allemaal zaken die vallen onder de noemer “goede zorg”. Dit is natuurlijk allemaal voor jou de normaalste zaak van de wereld en zo hoort het uiteraard ook. Toch kun je altijd iets extra’s doen om het welzijn van jouw hond of kat zo te houden of verder te verbeteren. Met name de maag, nier –en blaasfunctie van huisdieren is iets om goed in de gaten te houden. Echter zijn er ook middelen die je het dier kunt geven om deze vitale functies in zo optimaal mogelijke conditie te krijgen of te houden.

Je hebt wat dit betreft een ruime keus. Je hoeft een willekeurige dierenwinkel maar binnen te stappen en de medewerker van deze winkel zal al snel met verschillende potjes en flesjes aan komen zetten. Goed bedoeld, maar het nadeel van de middelen in deze potjes en flesjes is dat deze maar al te vaak gebaseerd zijn op chemische bestanddelen. En als jij zelf zoveel mogelijk kiest voor gezond en natuurlijke producten, waarom zou je dit dan niet doen voor jouw hond of poes? Gelukkig is er een uiterst efficiënt middel verkrijgbaar dat honden en katten ook nog eens erg lekker vinden. Sla je twe vliegen in één klap!

Om deze twee vliegen in één klap te kunnen slaan hoef je alleen maar een bezoek te brengen aan de webwinkel van Hyndolac®. In deze webwinkel vind je namelijk zogenaamde Hyndolac ® paardenmelkcapsules. Deze capsules zijn een volledig natuurlijk product en alleen daarom al aan te raden. Maar vanzelfsprekend zijn er meer redenen om dit jouw trouwe maatje te geven. Paardenmelk staat namelijk bekend om zijn goede eigenschappen met betrekking tot ondersteuning van de maag, nier –en blaasfunctie. Daarnaast is paardenmelk rijk aan verschillende mineralen en vitaminen. Het is rijk aan ijzer en voorziet ook in de energiebehoefte.

Hyndolac® paardenmelkcapsules zijn verkrijgbaar in een verpakking van 60 stuks. Eén (tot maximaal twee) capsule op een dag is meer dan voldoende om jouw kat of hond gezond en vitaal te houden en…….te verwennen! Bestel dan ook vandaag nog voor jouw huisdier de Hyndolac® paardenmelkcapsules en helpt zo de maag, nier –en blaasfunctie van het beestje te ondersteunen!