inwendige reinigingHet lichaam van honden en katten heeft het bij tijd en wijle zwaar te verduren. Zo rennen en springen zij er, zeker in hun jonge jaren, lustig op los. Een kneuzing is snel opgelopen en welke hond of kat heeft er nu nog nooit met een tekenbeet te maken gehad? Op bepaald vlak lijken mens en dier meer op elkaar dan je zou denken. Het is dan ook erg belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de uitwendige verzorging van jouw hond of kat. Een regelmatige check kan erger voorkomen, dus vergeet dit niet!

De uitwendige verzorging van jouw hond of kat is natuurlijk niet het enige aandachtspunt. Minstens zo belangrijk is dat het ook inwendig bij jouw huisdier goed zit. De inwendige reiniging verdient net zoveel aandacht. Het maagdarmstelsel, nieren en lever……allemaal complexe organen die in absolute topconditie moeten zijn. Om deze organen en het onderling goed functioneren ervan te ondersteunen zijn er tal van middelen op de markt. Vaak zijn deze middelen gericht op de ondersteuning van één enkel orgaan, bijvoorbeeld de nieren. Op deze middelen kom je regelmatig teksten tegen als: ‘bevat natuurlijke ingrediënten’. Dit wil echter niet zeggen dat het pilletje of drankje in kwestie een volledig natuurlijk product is. En dat wil je natuurlijk wel het liefst, want waarom jouw hond of kat ondersteunen met chemische middeltjes waarvan je niet weet hoe het dier hierop zal reageren.

Gelukkig is er een alternatief voor bovengenoemde pillen, poeders en drankjes. Dit alternatief heet paardenmelk. Paardenmelk is namelijk wel dat 100% natuurlijke product waarmee je de inwendige reiniging en werking van alle organen ondersteunt. Jouw huisdier dagelijks paardenmelk geven draagt bij aan een optimale werking van de organen en draagt bij aan de belangrijke inwendige reiniging. Daarnaast heeft paardenmelk een positieve uitwerking op onder andere de vacht en de nagels van jouw hond of kat. Nagels worden sterker en de vacht zal een mooie natuurlijke glans krijgen wanneer je kiest voor paardenmelk.

Nu is het niet zo dat je even naar de supermarkt gaat voor een pak paardenmelk. Wie weet komt het ooit nog eens zover, want melk van paarden is niet alleen gezond voor dieren, maar zeker ook voor mensen. Gelukkig biedt Hyndolac uitkomst. In de webwinkel van Hyndolac bestel je namelijk, snel en voordelig, Hyndolac® paardenmelkcapsules. Deze Hyndolac® paardenmelkcapsules zijn verpakt in potjes van 60 stuks. Voor de meest optimale werking van de capsules raden we je aan om jouw hond of kat 1 à 2 paardenmelkcapsules per dag te geven. Zo doe je met 1 potje dus 1 à 2 maanden.

Bestel jouw Hyndolac® paardenmelkcapsules vandaag nog en verwen jouw hond of kat met één van de beste 100% natuurlijke producten die er zijn!